NLP Health Coaching

De Personal NLP Health Coach is dé specialist in het beschermen van Gezondheid, het vergroten van Vitaltiteit, het vergroten van het Herstelvermogen en het vergroten van Veerkracht. Door het veranderen van slecht werkende of zelfs ziekmakende gewoontes naar passende en gezondere gewoontes neemt je Herstel vermogen, Vitaliteit en Veerkracht toe.

De wereld verandert. Het leven gaat steeds sneller, we zijn altijd bereikbaar, er wordt steeds meer van ons gevraagd.

Velen kunnen dat niet bijbenen en raken overbelast. De rek gaat eruit. Overbelasting met daardoor gezondheidsproblemen hebben een enorm effect op je leven. Je komt heel makkelijk in een negatieve spiraal van ziekte, niet lekker in je vel zitten, relatie problemen, onzekerheid, conflicten, arbeidsongeschiktheid e.a..

Direct toepasbare Personal NLP Health Coaching in combinatie met Psychosomatische Oefentherapie en Polyvagaaltheorie/therapie, leert je deze negatieve spiraal te doorbreken. Je leert je Herstelvermogen, je Vitaliteit en je Veerkracht te vergroten. Je krijgt ZELF invloed op je persoonlijk functioneren en op je gezondheid. Dit heeft natuurlijk direct invloed op de relatie met je familie, je collega's, vrienden en op je levensgeluk.

Bescherm je Gezondheid.

Ga werken aan je Herstel!

Van Kwetsbaarheid naar Veerkracht en Vitaliteit!

Neem zelf het eigen initiatief voor Personal NLP Health Coaching of in contact met bedrijfsarts, Manager, HRM of werkgever.

Voor Coaching nemen we RUST, RUIMTE en TIJD! In de praktijk maar ook buiten in de natuur.

Kom in actie en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakings en/of afstemmingsgesprek.

Je bent van harte welkom.