Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie

Langdurige overbelasting heeft een groot negatief effect op gezondheid. Je blijft de hele tijd achter de feiten aan hollen. Er ontstaat een ziekmakend patroon.

De inzichten in gezondheid ontwikkelen zich voortdurend. Steeds meer wordt duidelijk hoe onze gedachten en gevoelens onze gezondheid en onze relatie met de omgeving beïnvloeden. Als je lichamelijke klachten hebt, doet dat iets met je gedachten, met je emoties, met je gedrag en daardoor heeft dat ook effect op je gezin, je familie, werk, enz.. En natuurlijk ook andersom.

Als je er niets aan doet, kom je in een negatieve cirkel en loop je steeds verder vast. Met een grote negatieve impact op je leven, je gezondheid en je functioneren.

Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie helpen je weer grip te krijgen. Zelf aan de knoppen zitten! Inzicht krijgen en werken aan herstel.

M.b.v. direct toe te passen doelgerichte bewustwordingsoefeningen, therapeutische gesprekken, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, mindfulness, lichaamswerk, e.a..

Zelf aan de slag! Je veerkracht herstellen! Het krijgen van meer regie over je eigen leven.

Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie via DTO (Direct Toegankelijke Oefentherapie) met verslag aan de huisarts. Of op verwijzing van en met eindverslag aan de huisarts of de specialist. Eén sessie Oefentherapie Mensendieck of Psychosomatische Oefentherapie duurt 35 minuten, aantal behandelingen in overleg. Behandelingen Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie worden vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering paramedische zorg.

Loop niet verder vast, ga werken aan je herstel!