Direct Toepasbare Personal NLP Health Coaching

De Personal NLP Health Coach is dé specialist in het vergroten van Veerkracht. Door het veranderen van slecht werkende of zelfs ziekmakende gewoontes naar passende en gezondere gewoontes neemt je herstel vermogen en Veerkracht toe.

De wereld verandert. Het leven gaat steeds sneller, we zijn altijd bereikbaar, er wordt steeds meer van ons gevraagd.

Velen kunnen dat niet bijbenen en raken overbelast. De rek gaat eruit. Overbelasting met daardoor gezondheidsproblemen hebben een enorm effect op je leven. Je komt heel makkelijk in een negatieve spiraal van ziekte, niet lekker in je vel zitten, relatie problemen, onzekerheid, conflicten, arbeidsongeschiktheid e.a..

Met direct toepasbare Personal NLP Health Coaching leer je deze negatieve spiraal te doorbreken, je veerkracht en je herstelvermogen te vergroten. Je krijgt ZELF invloed op je persoonlijk functioneren en op je gezondheid. Dit heeft natuurlijk direct invloed op de relatie met je familie, je collega's, vrienden en op je levensgeluk.

Ga werken aan je Herstel.

Van kwetsbaarheid naar veerkracht!

Neem zelf het eigen initiatief voor Personal NLP Health Coaching of in contact met bedrijfsarts, Manager, HRM of werkgever. Duur Coaching sessie: 1 1/2 uur. Vooraf overleg over het aantal Coaching sessies en kosten van het Coaching project.

Kom in actie en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.