Ik ben Ester Rooimans, Oefentherapeut Mensendieck, Psychosomatisch Oefentherapeut en NLP Health Coach.

Ik vind het belangrijk dat mensen fijn kunnen bewegen en lekker in hun vel zitten. Dat ze goed in hun kracht staan en zich zelf durven te zijn. Dat mensen in een goede verhouding staan met zichzelf en daarmee ook tot hun omgeving. Ik ben ervan overtuigt dat dit een positief effect heeft op menselijk functioneren en hun gezondheid.

Daarom behandel ik mensen die niet fijn kunnen bewegen, die niet lekker in hun vel zitten. Zij die spanningsklachten, stress ervaren en daar niet goed mee weten om te gaan. Mensen die in een ziekmakend patroon zijn terecht gekomen en daardoor steeds moeizamer gaan functioneren en gezondheidsproblemen gaan ontwikkelen.

Als Oefentherapeut Mensendieck, Psychosomatisch therapeut en Coach help ik mensen te ontdekken wat stress en spanning is én geeft. Vervolgens wat die stress en spanning doet? Als je daar zicht op hebt, kan je de stap zetten naar verandering. Verandering naar een goede wisselwerking tussen gedachten, emoties en gedrag. Het aanleren van positieve patronen, met een positief effect op lichaam, hoofd, gezondheid en omgeving. Patronen die je als prettig ervaart en daardoor gemakkelijk zijn vol te houden.

Hoe belangrijk is het voor jou om fijn te kunnen bewegen en lekker in je vel te zitten?