Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie

Misschien heb je lichamelijke klachten, zit je niet lekker in je vel, voel je je overbelast, wordt er steeds meer van je gevraagd, ben je bekaf, voel je je gestrest en opgejaagd, onrustig, een burnout, hyperventilatie, zit je hoofd vol, slaap je slecht, voel je je verantwoordelijk voor van alles, komt er niets meer uit je handen, is de rek eruit, is je veerkracht verdwenen.

Langdurige overbelasting heeft een groot negatief effect op je gezondheid. Je blijft de hele tijd achter de feiten aan hollen. Er ontstaat een ziekmakend patroon.

De inzichten in gezondheid ontwikkelen zich voortdurend. Steeds meer wordt duidelijk hoe onze gedachten en gevoelens onze gezondheid en onze relatie met de omgeving beïnvloeden. Als je lichamelijke klachten hebt, doet dat iets met je gedachten, met je emoties met je gedrag en daardoor heeft dat ook effect op je gezin, je familie, werk, enz.. En natuurlijk ook andersom.

Als je er niets aan doet, kom je in een negatieve cirkel en loop je steeds verder vast. Met een grote negatieve impact op je leven, je gezondheid en je functioneren.

Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie helpen je weer grip te krijgen. Zelf aan de knoppen zitten! Inzicht krijgen en werken aan herstel.

M.b.v. direct toe te passen doelgerichte bewustwordingsoefeningen, therapeutische gesprekken, NLP, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, mindfulness, lichaamswerk, e.a..

Zelf aan de slag! Je veerkracht herstellen! Het krijgen van meer regie over je eigen leven.

Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie via DTO (Direct Toegankelijke Oefentherapie) met verslag aan de huisarts. Of op verwijzing van en met eindverslag aan de huisarts of de specialist. Duur 1 sessie Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie 35 minuten, aantal behandelingen in overleg. Behandeling Oefentherapie Mensendieck en Psychosomatische Oefentherapie worden vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering paramedische zorg.

Loop niet verder vast, ga werken aan je herstel!